Profiel

Filosofie

Limpid is een Engels woord wat staat voor helder. Wij proberen het web helder te houden door de sites functioneel, makkelijk bereikbaar en begrijpelijk te houden. Wij vinden dat informatie de belangrijkste rol speelt in de communicatie met bezoekers en we besteden er veel aandacht aan om deze op een aantrekkelijke, duidelijke en innovatieve manier te presenteren.

Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van moderne technieken, hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw site sneller, toegankelijker en beter indexeerbaar wordt voor zoekmachines.

Mensen

Limpid is opgezet aan het eind van de zomer in 2003 door Arthur Steiner en Anne van Kesteren.

Arthur richt zich vooral op het ontwerpen van een website. Anne richt zich het meest op het realiseren van de website en de achterliggende techniek. Daarnaast verdiepen wij ons in de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van websites en passen dezen toe, omdat wij vinden dat beiden onderschat worden op het huidige web.

Waarom Limpid?

Wij begeleiden uw bedrijf vanaf het concept tot realisatie en zorgen voor het onderhoud van uw website. Limpid is er vanaf het begin bij; wij begeleiden u bij uw ideeën, zorgen ervoor dat er een domeinnaam komt en ruimte om uw site te plaatsen. Aan de hand van uw ideeën en onze eigen gaan we aan de slag met het creëren van de website. Ook na dat de website op het internet is geplaatst zorgen we ervoor dat website actueel blijft en goed functioneert.