Diensten

Vormgeving en gebruiksvriendelijkheid

Limpid baseert de vormgeving van de website op het imago dat de klant wil overbrengen op de beoogde doelgroep. Hierbij wordt rekening gehouden met de huisstijl en de wensen van de klant.

Bij het vormgeven wordt door ons veel rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid, zoals:

Hosting en onderhoud

Limpid zorgt ervoor dat uw bedrijf over een eigen domeinnaam en e-mailadres beschikt en de benodigde ruimte op een webserver krijgt.

Met ons kunt u een onderhoudscontract aangaan, zodat wij, indien er niet gekozen is voor een CMS (Content Management System), de website voor u onderhouden. Daarnaast kunnen wij elk jaar nagaan of uw site nog steeds optimaal resultaat levert en indien dit niet het geval het is, enkele cruciale wijzigingen doorvoeren.

Zoekmachine optimalisatie en toegankelijkheid

Door verbeteringen door te voeren in de achterliggende techniek kunnen wij de bereikbaarheid door zoekmachines aanzienlijk vergroten voor uw site. Hierdoor zal uw site sneller gevonden worden door bijvoorbeeld Google.

Bij het bouwen van sites houden wij altijd rekening met de toegankelijkheid ervan, niet alleen omdat dit de doelgroep vergroot, maar ook omdat zoekmachines min of meer gehandicapt zijn. Op die manier is uw site en toegankelijk en bereikbaar voor zoekmachines.

Ook bij reeds opgeleverde sites kunnen we advies geven over zoekmachine optimalisatie en toegankelijkheid.